Alfa Romeo розробляє великий кросовер: перше зображення новинки

Трохи більше місяця тому з’явилися чутки про план Alfa Romeo про те, щоб зробити з Giulia спортивне купе з більшою потужністю, ніж у Quadrifoglio, при її 505 “конях”. Тепер же з’явилися перші рендери новинки, яка вже тестується.

З чуток, модель отримає невелику електрифіковану трансмісію з гібридом нового покоління, адаптованим з LaFerrari. Високопродуктивний 2,9-літровий бітурбований двигун V6 буде працювати з електродвигуном, але завдяки електричному посиленню і системі рекуперації енергії (ERS) сукупний вихід прогнозується на рівні 641 кінської сили, що зробить Giulia найпотужнішим серійним автомобілем Alfa Romeo в історії.

З чуток, Alfa Romeo Giulia Coupe буде продаватися в тому ж дусі, що і Audi A5 Sportback і BMW 4 серії Gran Coupe. Продуктивна Alfa Romeo Giulia ймовірно надійде в продаж в 2019 році.

Компанія також повідомляє, що червень стане місяцем, коли Alfa покаже новий позашляховик, розташований на позицію вище Stelvio. Призначена для того, щоб стати найбільшою автомобільною маркою бренду, ще неназвана модель (можливо Castello), отримає м’який гібридну установку, потужністю близько 400 кінських сил.


Не пропустіть