Кросовер Volkswagen T-Cross виїхав на фінальні тести (Фото)

Volkswagen має намір представити компактний позашляховик T-Cross в цьому році, і ці шпигунські фотографії показують тестову машину, яка виглядає майже готовою до виробництва. Стиль компактного кросовера має дуже схожі риси з T-Roc.

Як і концепт кабріолета T-Cross Breeze, модель оснащена широкою радіаторною решіткою. У профілі автомобіль має коробчатий, виточений вид з товстою задньою стійкою.

T-Cross буде їздити на меншій версії платформи MQB A0, встановленої на таких моделях, як Volkswagen Polo, що дасть йому колісну базу приблизно на 30 міліметрів коротшу, ніж у T-Roc. Ряд силових агрегатів також, швидше за все, надійде від Polo. Базова версія, швидше за все, буде використовувати трициліндровий двигун з переднім приводом і турбонаддувом.

Незабаром після його дебюту T-Cross надійде в продаж в Європі. Він, швидше за все, прибуде в США в 2019 році. Під час Чиказького автосалону Хинрих Воебкен, генеральний директор американського підрозділу Volkswagen, підтвердив плани «принести ще один позашляховик, крім Atlas і Tiguan», і сказав, що обидва будуть їздити на платформі MQB, що означає поява T-Roc і T-Cross в США.