Компанія Honda представила оновлений кросовер Honda Pilot

У компанії Honda вирішили частково розсекретити оновлену версію кросовера Pilot, який як виявилося отримав оновлення в зовнішності, роботі коробки передач, а також розширений список базового устаткування.

Відрізнятися Honda Piltot від попередника буде іншим переднім і заднім бампером, решіткою радіатора, а також новою оптикою і задніми ліхтарями.

Ще для моделі в залежності від комплектації запропонують 18 чи 20-дюймові колісні диски. Для ринку США оновлений автомобіль запропонують з 3,5-літровим шестициліндровим двигуном, потужність якого складе 284 к.с. при 355 Нм крутного моменту.

У парі з мотором працюватиме шести-або девятишвидкістний автомат. В останньому виробник переписав програму управління, що дозволить перемикатися на другу передачу під час неспішного старту з місця або активації режиму «Сніг».

Зміни внесли і в роботу системи старт/стоп, а також клімат-контролю. У базовій версії тепер буде пакет систем безпеки Honda Sensing.

У салоні з’явилася оновлена ​​мультимедійна система з 8-дюймовим екраном, приладова панель з 7-дюймовим екраном, а також аудіосистема з 10 динаміками.

2019 Honda Pilot Interior
2019 Honda Pilot
2019 Honda Pilot
2019 Honda Pilot
2019 Honda Pilot