Ferrari показала перший тизер нового спорткара

Майбутня новинка отримає платформу моделі 812 Superfast і зовнішність концептуальної Ferrari Rossa.

Італійський виробник спорткарів Ferrari опублікував перше тизерне зображення своєї нової моделі. Новинка отримає офіційну назву 812 Monza, а заводська назва – F176. Також передбачається, що модель з’явиться на авторинку спортивних автомобілів в образі спідстера.

Про автомобіль поки мало що відомо, однак, за неофіційними даними, спорткар буде побудований на архітектурі моделі 812 Superfast. А той, у свою чергу, компалектуется 6,5-літровим атмосферним дванадцятицилліндровим двигуном, що розвиває силову віддачу 800 кінських сил і працює в парі з семиступінчастою роботизованою коробкою передач. Така силова установка може розганяти спорткар до першої «сотні» за 2,9 секунд, а максимальна швидкість моделі може досягати 340 км/год.

Варто відзначити і зовнішній вигляд Ferrari 812 Monza, розроблений дизайнерами з ательє Pininfarina. Новинка «приміряє» на себе екстер’єр концепт-кара Ferrari Rossa, представлений ще в 2000 році. Стилістичні особливості майбутньої новинки складаються в рельєфних дуг безпеки, а також низького лобового скла, які простежуються в знаменитій 250 Testa Rossa.

Офіційний показ Ferrari 812 Monza відбудеться в рамках тематичного заходу, який відбудеться в середині наступного місяця.