Mercedes-Benz Sprinter переробили під позашляховий будинок на колесах (Фото)

Тюнери з каліфорнійського ательє Lexani Motorcars показали результати своєї роботи над Mercedes-Benz Sprinter. Популярний фургон переробили в справжній будинок на колесах.

Проект назвали LM-EXTV, що є абревіатурою від «extreme terrain vehicle». Майстри зазначили, що подібний автомобіль було вирішено побудувати тому, що попит на пересувні будинки сьогодні росте.

Фахівці Lexani працювали над переробкою Mercedes-Benz Sprinter протягом року. Машина отримала повний привід, 20-дюймові кований диски оригінального дизайну і 33-дюймові шини для бездоріжжя.

На даху фургона розмістився багажник, сонячна батарея і світлодіодні панелі. Крім цього, автомобіль оснастили сходами на дах, підніжками і кенгурятником. У салоні використовувалася обробка з замші і карбонові вставки.

Всередині автомобіля розмістилися два дивани, телевізор діагоналлю 24 дюйма з Apple TV, DVD-плеєр, точка доступу Wi-Fi, холодильник, мікрохвильова піч, кондиціонер, USB-порти і три 110-вольт розетки. На жаль, в компанії не уточнили вартість такого будинку на колесах.