Skoda опублікувала чергові зображення нової версії кросовера Kodiaq

Пару годин тому, прес-служба чеського автовиробника – компанії Skoda, опублікувала кілька фотографій, на яких відображені величезні 20-дюймові колісні диски кросовера Kodiaq RS. Раніше компанія представила відеоролик зі своєю новинкою.

Як відзначають самі представники чеського автомобільного бренду, високопродуктивна версія кросовера Kodiaq вперше в історії Skoda отримає 20-дюймові колісні диски Xtreme в якості стандартного обладнання. Нагадаємо нашим читачам про те, що офіційна презентація автомобіля відбудеться в рамках Паризького автосалону 2018.

Хочемо зазначити, що Skoda Kodiaq RS є першим кросовером бренду, який отримав високопродуктивну версію з приставкою RS. Треба сказати, що ці величезні 20-дюймові диски Xtreme виглядати просто шикарно, особливо їх 2-х колірне оформлення.

На фотографіях видно, що червоні супорти «обіймають» 17-дюймові гальмівні диски – «зарядженого» кросовера необхідна відповідна гальмівна система, яка зможе впорається з потужністю, що виробляється потужним турбодизелем на 236 кінських сил. Крім колісних дисків, нам пропонують поглянути на переглянуту фальшрадіаторну решітку, подвійний вихлоп, віконні молдинги і рейлінги на даху – всі вони мають глянсову чорну обробку.

Ми також отримали можливість добре поглянути на новий логотип VRS – новий логотип прикрасить передню решітку і задній бампер. До речі в задній частині авто знаходиться червоний відбивач, що проходить по всій ширині кузова.

Наостанок хочемо відзначити, що 120-й за рахунком Паризький автосалон стартує на початку наступного місяця. Цілком можливо, що компанія Skoda може показати ще більше тизерів нового Kodiaq RS в найближчі дні.