Skoda розповіла про оновлений Superb

Після рестайлінгу поточне покоління ліфтбеку і універсалу Superb отримає гібридну версію.

Skoda представить оновлені ліфтбек і універсал Superb в цьому році. Про це розповів представник чеського бренду. Він також уточнив, що після рестайлінгу Superb отримає гібридну версію. Крім того, в Skoda розповіли, що до 2025 року в модельній лінійці бренду буде як мінімум 10 повністю електричних автомобілів.

У лютому 2019 року компанія вивела оновлений ліфтбек на фінальні тести. На шпигунських фотографіях новинка була представлена ​​без камуфляжу. Від дорестайлінгового ліфтбеку машина буде відрізнятися іншою оптикою, агресивними бамперами і новою решіткою радіатора. У автомобіля з’являться видозмінені фари, з’єднані новою хромованою лінією, а також спортивна вихлопна система з двома патрубками.

До складу гібридної силової установки увійде 1,4-літровий бензиновий двигун з чотирма циліндрами і електромотор. Потужність такої версії автомобіля складе 220 кінських сил. На одній електротязі машина зможе проїхати близько 55 кілометрів. Крім цього машину можна буде придбати з новим 1,5-літровим чотирициліндровим бензиновим турбоагрегатом з функцією відключення двох циліндрів при невеликих навантаженнях.


Не пропустіть