Опубліковано черговий тизер електрокроссовера Fisker

Хенрік Фіскер опублікував чергове, вже четверте за рахунком зображення майбутнього електрокроссовера. Однак, до виходу конкурента Tesla Model Y в світ ще досить далеко.

Нове зображення безіменного поки електропозашляховика має, судячи з усього, демонструвати його дорожній просвіт і дизайн колісних дисків: оформлення передньої частини кросовера було показано раніше. Крім того, на новому тизері чітко видно значні повітрозабірники, але охолоджуватися через них має не двигун, а гальмівні механізми.

Раніше Хенрік Фіскер повідомляв, що базова модифікація кросовера отримає два електромотора, 80-кіловатний батарею, зможе проїжджати на одній зарядці до 480 км і буде коштувати не дорожче 40 000 доларів. Таким чином, основним конкурентом майбутньої новинки стає Tesla Model Y.

Інших технічних деталей поки не оприлюднено. Відомо, що позашляховик планується забезпечити цілим рядом інноваційних розробок, включаючи якийсь особливий інтерфейс бортовоъ мультимедійної системи і дах зі знімними панелями. Коли саме Хенрік Фіскер планує повністю розсекретити кросовер, також поки невідомо. Найімовірніше, трапиться це в нинішньому році, так як почати продавати новинку компанія Fisker збирається в другій половині 2021 року.


Не пропустіть