Новий кросовер Hyundai Creta розсекретили шпигуни (Фото)

Отримано нові шпигунські фото моделі популярного корейського кроссовера, продажі якого стартують лише в серпні 2019 року.

Минулий шанхайський автосалон був багатий на події. Одним з них стала презентація південнокорейським концерном Hyundai чергового покоління кросовера Creta, що продається на китайському ринку під назвою ix25. Однак то була передсерійна, концептуальна версія. Який же буде серійна модель досі залишалося загадкою.

Однак китайським фотошпигунам вдалося зняти зразок без камуфляжу, швидше за все, серійний. Судячи з отриманих зображень, будь-яких явних зовнішніх перетворень чекати не слід. Хоча головна оптика змінена, і тепер це триповерхова LED, така, як у ще однієї яскравої новинки KIA Seltos.

Натомість експерти прогнозують, що нова модель отримає розширення моторної гами (стануть доступні варіанти з 1,4- і 1,6-літровими моторами), а також буде пропонуватися і в 7-місною 3-рядною модифікації (але не на всіх ринках, однак Індії пощастило). Варіанти трансмісії – 6-ступінчасті «механіка» або «автомат» або ж 7-діапазонний «робот» з 2 зчепленнями.

У Китаї серійна модель Hyundai ix25 надійде в продаж у серпні 2019 року, до Індії нова Hyundai Creta «добереться» на початку 2020 року.