АНТИМАГНІТНА ПЛОМБА ДЛЯ ПРИЛАДІВ КОНТРОЛЮ СПОЖИВАННЯ ВОДИ

З літа 2012 року вступив в силу закон про обов’язковість встановлення приладів обліку на воду. Необхідність в цьому давно назрівала і тепер, коли водоміри є практично в кожній квартирі, проблема встановлення додаткового обладнання на них як ніколи актуальна. Один з важливих елементів лічильника для води – антимагнітна пломба.

У зв’язку з підвищення комунальних тарифів, на воду, зокрема, з’являються нечесні люди, які всіляко намагаються обдурити лічильники. Так додатково витрачаються природні ресурси.

Як же боротися з цим? Антимагнітним пломба на лічильник води – краще рішення.

Для чого потрібна антимагнітним пломба
Оскільки через нечистих на руку мешканців компанії позбавляються частини своїх грошей, а природа – водних ресурсів, винахід антимагнітним пломби довелося як не можна до речі. Оснащення лічильників води антимагнітним пломбами дозволяє виявить і довести розкрадання ресурсу, здійснене за допомогою магніту.

У багатьох регіонах робітники сфери комунального господарства активно встановлюють антимагнітні пломби.

http://www.plomba.net/shop/plomba-magnet

Пломба при спробі зняття Така пломба – це наклейка з пломбувального скотча з капсулою з чутливою до магніту суспензією. На ній є індикатор магнітного поля, який реагує на поле вище 100 мТл.

Пломбу встановлюють на лічильник, і якщо на прилад обліку навіть короткочасно впливали магнітом, індикатор змінює свій стан.

У первісному вигляді він являє собою чорну крапку 1,5-2 мм. в діаметрі.

Після магнітного впливу однорідна структура індикатора розсипається по всій капсулі.

Така поведінка індикатора говорить про спробу людини зшахраювати і зупинити лічильник.

У кожної антимагнітним пломби є свій індивідуальний номер. Її не вийде на час зняти, так як зміниться структура індикатора і з’явиться напис: «OPEN VOID».


Не пропустіть