ЯК ВИБРАТИ КВАДРОЦИКЛ

Квадроцикл – це сучасний засіб пересування, по суті, є мотоциклом з чотирма колесами і кермом велосипедного типу. Транспорт здатний розвивати високу швидкість, витрачаючи при цьому мінімум палива. Тому даний засіб пересування користується популярністю. Але перед тим як купити квадроцикл, потрібно знати, як він повинен бути оснащений, а також потрібно квадроциклы сравнить.

Для риболовлі та полювання

Транспортний засіб має мати потужний і надійний силовий агрегат, шини з глибоким малюнком протектора і лебідку. Краще вибирати двомісний квадроцикл, який здатний перевозити якомога більший вантаж. Потрібно враховувати вагу мисливців, спорядження і передбачуваного видобутку.

Для їзди в міських умовах

Якщо мова йде про просте пересуванні, то слід вибирати дешеві моделі в пластикових корпусах з малопотужними двигунами і без додаткових аксесуарів. Але для любителів швидкої їзди підійдуть тільки спортивні моделі.

Для роботи

Квадроцикли часто використовують на будівельних майданчиках або присадибних ділянках. З їх допомогою транспортують матеріали та інструменти. Якщо планується великий обсяг робіт, то потрібно вибирати модель з двигуном об’ємом в 800 кубічних сантиметрів, фаркопом і лебідкою.

Для дітей

Головне для подібних засобів – безпека, тому вони мають бути оснащені обмежувачами швидкості, надійним корпусом, підсилювачем керма. Об’єм двигуна в даному випадку повинен складати не більше 50 кубічних сантиметрів. Також дитини можна відпускати на мотопрогулку без індивідуальних засобів захисту. Краще купувати транспортні засоби в перевірених салонах і вимагати при цьому сертифікат якості.


Не пропустіть