Кримський міст обрушився: подробиці і відео події

Ділянка траси “Таврида”, що будується на Кримському мосту, повністю обрушилася в результаті страшної аварії. Інцидент стався напередодні через водія самоскида, який врізався в конструкцію і збив дві укладені балки шляхопроводу. Відео аварії, опубліковане очевидцями події, набуло масового поширення в мережі, повідомляє ONLINE.UA.

Окупанти вже прокоментували НП на Кримському мосту. Вони розповіли, що водій субпідрядної організації, під’їжджаючи до шляхопроводу, проігнорував знак про необхідність дотримуватися пильність і опустити кузов на під’їзді до штучної споруди. В результаті піднятий кузов вантажівки збив дві укладені балки шляхопроводу. Повідомляється, що в результаті аварії водій вантажівки не постраждав — він встиг вчасно покинути кабіну до того, як бетонна конструкція звалилася на вантажівку і розчавила авто. Завдані збитки встановлюються.

Користувачі мережі активно обговорюють НП на Кримському мосту. Вони дякують водієві за те, що зруйнував міст, незаконно побудований Путіним на українському півострові.

“Проектантів до стінки! У них кредо дня: як прибили, так і тримається! Скільки ще треба таких КамАЗів, щоб зрозуміти???”, “Допуски на негабарит відсутні, зовсім”, “Не сподіваючись на людей, Крим захищається сам”, “Якби КамАЗ не сніс цю балку, то її знесли б солдати НАТО”, “Водилу нагородити… квартирою в Києві …”, — активно коментують відео в соцмережах.

Джерело novyny.online.ua

Не пропустіть