Mercedes-Benz представив нове покоління спортивної версії Mercedes-Benz E-Class (Фото)

На Пекінському міжнародному автосалоні 2024 року було офіційно представлено нове покоління спортивної версії Mercedes-Benz E-Class зі стандартною колісною базою. Доступно три версії моделі за ціною від 63 до 78 тис. доларів.

Габарити нового E-Class зі стандартною колісною базою становлять 4949 х 1880 х 1468 мм відповідно, а колісна база – 2961 мм, що на 22 мм більше, ніж у попереднього покоління.

У салоні новий E-Class повторює стиль Mercedes-Benz EQS та оснащений триекранною центральною консоллю MBUX super screen. У новому E-Class використовуються преміальні матеріали, такі як шкіра, метал та дерев’яне оздоблення, а деякі деталі виготовлені з переробленої сировини.

Щоб не відволікати водія, новий E-Class оснащений режимом конфіденційності, який використовує камери та алгоритми для зменшення яскравості екрана пасажира, коли водій затримує погляд на ньому.

Автомобіль оснащений 2,0-літровим бензиновим двигуном та 48-вольтовою м’якою гібридною системою у поєднанні з 9-ступінчастою автоматичною трансмісії і зможе прискорюватися до «сотні» за 7,5 секунди. Конкретні параметри потужності буде оголошено офіційно.

Машина отримала адаптивну безступінчасту систему демпфування, покращену пневматичну підвіску та систему активного кермового керування задніми колесами. У комфортному режимі, коли швидкість автомобіля перевищує 120 км/год, пневмопідвіска може автоматично опускати кузов автомобіля на 15 мм, а система активного кермового керування задніми колесами дозволяє повертати їхній кут 4,5 градуса, скорочуючи діаметр повороту до 10,8 метра.


Не пропустіть