На одному баку понад 1000 км: Hyundai представила гібридний седан Sonata (Фото)

Hyundai Sonata Hybrid 2020 дебютував на ринку Південної Кореї в минулому році, а на автошоу в Чикаго він нарешті прийшов до Північної Америки. Він надійде в продаж цієї весни.

Sonata Hybrid 2020 поставляється з 2,0-літровим чотирициліндровим двигуном, який розвиває потужність в 150 кінських сил і крутний момент 189 ньютон-метрів. Електродвигун видає потужність 51 к.с. і 205 Нм. Це забезпечує загальну потужність системи 192 к.с. Трансмісія проходить через шестиступінчасту автоматичну коробку передач з системою активного перемикання передач Hyundai, яка працює з електродвигуном, двигуном і коробкою передач, що дозволяє скоротити час перемикання на 30 відсотків.

Hyundai оцінює орієнтовану ефективність, отримуючи міську економію палива 80 км на 4 літри, шосе на 87 км на 4 літри і 84 км на 4 літри разом узяті. Крім того, ця модель має пробіг в 1 104 км. Класи SEL і Limited пропонують місто на 72 км на 4 літри, шосе – 82 км на 4 літри і 75 км на 4 літри разом узятих.

Для подальшого поліпшення дальності ходу у Sonata Hybrid є сонячна панель на даху для зарядки акумуляторів. За словами Hyundai, технологія може «збільшити пробіг на пару км після 6 години зарядки». Компанія заявляє, що протягом року система забезпечить додаткові 1127 кілометрів дальності ходу.

Гібрид Sonata виглядає в значній мірі схожим на звичайний седан, але компанія додає елементи, щоб дати кузову кращу аеродинаміку. Є активні закрилки решітки, повітряні дефлектори в передніх і задніх крилах, і панелі, що покривають нижню частину автомобіля. Спиці колеса мають дизайн спиць, що робить їх більш аеродинамічними.

Усередині Sonata Hybrid стандартно поставляється з 8-дюймовим інформаційно-розважальним екраном. Покупці можуть перейти на 10,25-дюймовий дисплей і 12,3-дюймову цифрову приладову панель. Стандартний набір допомоги водієві включає в себе допомогу щодо запобігання зіткнень в прямому напрямку, допомога по запобіганню зіткнень в сліпих зонах, допомога в запобіганні зіткнень при задньому ході, асистування смуги руху і покращений інтелектуальний круїз-контроль з функцією Stop and Go. Шосейна допомогу при водінні є додатковою опцією.


Не пропустіть