Глава Volkswagen розсекретив зовнішність Tiguan третього покоління (Фото)

Фото в мережі із зображенням якогось червоного кросовера за спиною глави Volkswagen Герберт Дисс вважають ненав’язливою рекламою нового Tiguan.

У світлі пандемії коронавіруса компанії змінюють формат роботи, переходячи на віддалену роботу. Про те, як адаптується до нових умов Volkswagen, глава компанії Герберт Дисс розповів в LinkedIn, зазначивши, що вони вперше затвердили напрямок проектування автомобілів онлайн. Саме в цьому пості з розмитим відеоекраном на задньому плані і «засвітилося» зображення нової моделі, дуже схожої на обіцяний раніше наступник Volkswagen Tiguan.

Судячи по пропорціях, автомобіль на фотографії цілком може бути наступником Tiguan, але оскільки зараз компанія завершує розробку моделі 2021 роки, раніше, ніж через кілька років кросовер наступного покоління не з’явиться. Кросоверу обіцяна «заряджена» R-модифікація і перетворення в повноцінний гібрид.

Не виключено, що на екрані видно один з минулих дизайнерських варіантів зовнішності майбутньої новинки. Для автовиробників вибір концепції з декількох запропонованих варіантів – стандартна практика.


Не пропустіть