Названо ТОП-3 способів зберегти зовнішній вигляд автомобіля

Зберегти приємний для ока зовнішній вигляд машини можна без дорогих процедур.

Залишити вигляд транспортного засобу привабливим і новим – не найскладніша задача. Незважаючи на це, рекламні сайти та автосервіси пропонують лише дорогі полірування і керамічну обробку кузова. Щоб не довелося вдаватися до послуг фахівців, потрібно дотримуватися певних правил.

1) Ні дрантю

Не варто мити автомобіль старими ганчірками. У них за термін служби накопичилося багато пилу і бруду, яка виконує функцію абразиву і залишає сліди. Мити машину потрібно якісної хімією і хорошою, спеціальною ганчіркою.

2) Не паркувати в проходах

Люди часто дряпають машини, зачіпаючи їх блискавками і гудзиками, це залишає неприємні сліди на кузові. Часом деякі громадяни можуть залишити стакан на автомобілі, а дворовий кіт – полежати на даху. Все це шкодить зовнішньому вигляду транспортного засобу. Уникнути цього можна, просто припаркувавшись далеко від прохідних зон.

3) Уникати лісів

Гілки дуже часто залишають сліди на кузові і позбутися від них завжди можна тільки фарбуванням. Щоб витягнути з болота транспорт в лісі, доводиться штовхати машину. На ній можна залишити вм’ятини, і нічим хорошим це не закінчиться. Також з дерев смола дуже погано відмивається, і автолюбителю доведеться перефарбовувати зіпсовані елементи. Уникнути проблеми можна, скоротивши виїзди в лісопаркові простору.

Природно, використання захисних засобів для кузова зіграє тільки на руку автовласникові. Воскові, полімерні, керамічні склади і захисні плівки коштують чимало, проте зможуть підвищити ціну машини при перепродажі. З цієї причини кожен автолюбитель сам вирішує, використовувати їх чи ні.


Не пропустіть