Дебютував оновлений знаменитий корейський кросовер дешевше “Дастера” (Фото)

SsangYong представив оновлену версію кросовера Korado 2024 модельного року, яка отримала новий пакет Black, покликаний додати авто більш елегантності та спортивності. Ця зміна спрямована на зміцнення позицій моделі у сегменті компактних SUV, де конкуренція посилюється з кожним днем, – кажуть експерти.

Кросовер Korado вже давно зарекомендував себе як надійний і доступний автомобіль. Цього року він одержав новий стилістичний пакет. У його рамках пропонується нова решітка радіатора, обрамлення фар, логотип моделі, стильні 19-дюймові колісні диски. У версії Limited додатково оснащується чорними корпусами зовнішніх дзеркал.

За технічною частиною змін у кросовері немає – під капотом розташовується перевірений півторалітровий турбований двигун. Автомобіль пропонується у двох комплектаціях – на 149 та 163 кінських сили. При цьому в останньому варіанті є автоматична коробка і система повного приводу. Стартова ціна моделі в ЄС лише 17 800 євро що є нижче ціни на “Дастер”, яка стартує від 18 800 євро.


Не пропустіть