У США знайшли 39-річний Chevrolet Camaro у заводській упаковці (Фото)

На продаж виставили раритетний Chevrolet Camaro 1985 випуску у версії IROC-Z. Спорткар знайшли у трейлері і він знаходиться у повністю заводському стані. На одометрі зафіксовано пробіг в 11 миль (18 км).

Спорткар виглядає так, ніби він щойно зійшов з конвеєра. Його сидіння та рульове колесо досі вкриті заводською плівкою. Насправді усі 39 років він перебував у контейнері. Вперше його виявили у 2008 році. Тоді Camaro IROC-Z привернув увагу шанувальників марки та швидко знайшов нового власника. Однак довго він у нього не пробув. За ці роки авто змінило кількох власників, але жоден не їздив ним.

Відомо, що під капотом раритетного авто встановлений 5,0-літровий двигун V8 з чотирикамерними карбюраторами та п’ятиступінчастою механічною коробкою передач. Мотор генерує 190 к.с. потужності. Розгін із місця до «сотні» займає 8 секунд.

В оснащення авто входить знімний дах, кондиціонер, електросклопідйомники, магнітола та дискові гальма. У лістингу зазначено, що незважаючи на тривалий простій, Chevrolet Camaro IROC-Z повністю на ходу, не потребує ремонту та додаткових вкладень. Оцінили його у 100 000 доларів.

Джерело autocentre.ua

Не пропустіть