Lamborghini відправить на пенсію дві версії суперкросовера Urus (Фото)

З випуском гібридного Urus SE компанія оголосила про припинення виробництва Urus Performante, яке було запущено менше двох років тому. Urus SE покликаний замінити відразу дві моделі – Urus S і Performante, пропонуючи рішення, яке задовольняє як охочих до комфорту, так і любителів динаміки.

Рувен Мора, головний технічний директор Lamborghini, визначає Urus SE як ідеальний вибір для всіх ситуацій, забезпечуючи підвищений комфорт завдяки переналаштованій пневматичній підвісці. Автомобіль також може похвалитися найкращими показниками на трасі порівняно з Performante завдяки покращеній задньопривідній системі.

Гібридна силова установка Urus SE підвищує потужність, роблячи її більш рівномірно розподіленою та передбачуваною, що покращує водіння в поворотах та загальні відчуття від керування. Lamborghini націлена на те, щоб кожен аспект керування був бездоганний, від реакції на акселератор до перемикання передач.

Хоча відмова від Urus Performante може засмутити деяких шанувальників, Urus SE є новим розділом у розвитку гібридних технологій і стійкості в Lamborghini. Компанія планує до кінця року електрифікувати кожну модель, а також повністю запустити електричний автомобіль на базі прототипу Lanzador.


Не пропустіть