В Україні презентували новий Volkswagen Arteon

На початку серпня відбулася українська прем’єра нового флагмана марки Volkswagen – моделі Arteon. Машина вже в наявності у офіційних дилерів, в тому числі доступна і для тест-драйвів, повідомляє Autocentre.ua.

Українська прем’єра нового флагмана марки – Volkswagen Arteon пройшла в новому котеджному містечку RIVIERA ZOLOCHE під Києвом. Загальна довжина нового Arteon становить 4862 мм, а ширина – 1871 мм. Колісна база дорівнює 2841 мм. При цьому істотно збільшується простір в салоні та багажному відділенні автомобіля, об’єм якого тепер становить від 563 до 1557 літрів (при складених спинках задніх сидінь).

Arteon оснащений інноваційними електронними помічниками для водія, наприклад, останнім поколінням системи адаптивного круїз-контролю ACC, який відтепер працює на швидкості до 210 км/год з функцією реагування на дорожні знаки.

Arteon отримав нові двигуни об’ємом 2.0 л потужністю від 190 до 280 к.с. З ними агрегатується 7-ступінчаста автоматична коробка передач з подвійним зчепленням DSG. Як опція пропонується повний привід 4MOTION. Новинка представлена ​​в Україні в двох комплектаціях: Elegance і R-Line. Машина вже доступна в автосалонах офіційних дилерів Volkswagen в Україні. Новий флагман можна оглянути не тільки в статиці, але і записатися на тест-драйв.


Не пропустіть