Відеошок: “Лада”, взята на буксир “Ладою”, влетіла в “Ладу”

У ролику видно, як один з учасників ДТП після зіткнення випадає з автомобіля

На YouTube опублікували відео з камери зовнішнього спостереження, яка зафіксувала, як буксирувана “Ладою” інша “Лада” врізалася в третю “Ладу”, що стоїть на перехресті. Ролик опубліковано на каналі RoadCams.

Обставини того, що сталося, і місце дії не уточнюються. Також немає ніякої інформації про постраждалих. При цьому в ролику видно, як один з учасників ДТП після зіткнення випадає з автомобіля.

Нагадаємо, російський каскадер Геннадій Кочерга створив справжнього трансформера зі звичайної “Лади”. Машина отримала ім’я “Оптимус Геннадійович Прайм”. “Лада-трансформер” була представлена на шоу трюків в Орлі. Машина трансформується, а після перетворення здатна рухатися і навіть стріляти.

Геннадій Кочерга працював над проектом разом зі своїм сином Сергієм. Ідея про створення трансформера прийшла до нього після відвідин Сінгапуру, де він побачив звичайну рухому іграшку-трансформер.

Геннадій каже, що не збирається зупинятися на досягнутому, планує модернізувати як мінімум ще дві машини, причому у нього є чимало ідей, чим їх можна доповнити.

Джерело segodnya.ua

Не пропустіть