Українці можуть перевіряти реєстрацію будь-якого автомобіля

В Україні почав працювати безкоштовний віртуальний сервіс для перевірки свідоцтва про реєстрацію авто. Правда, поки він функціонує в тестовому режимі і в ньому є дані тільки за останні п’ять років.

Розробники говорять, що система покаже користувачеві найрізноманітніші дані про автомобіль, а ось інформації про його власника там немає. Все повинно бути конфіденційно.

Користуватися цим сервісом легко і зручно. Для цього потрібно лише заповнити спеціальну форму на сайті, внісши в неї серію і номер свідоцтва про реєстрацію. Причому за це не потрібно платити. Сервіс абсолютно безкоштовний абсолютно для всіх.

Кому буде корисний цей віртуальний сервіс? Перш за все, фірмам, які займаються перевезенням людей і вантажів. Вони зможуть перевірити автомобіль перед підписанням договору, завдяки чому знизиться кількість недобросовісних перевізників, які до сих пір чомусь зустрічалися досить часто.

Поки даний онлайн-сервіс для перевірки свідоцтва про реєстрацію авто працює в тестовому режимі. Скоро він буде функціонувати в повному обсязі. Туди планують внести більше даних.

Скористатися ресурсом можна, перейшовши за посиланням.

Джерело autonews.ua

Не пропустіть