Під час тестування розсекретили нову Audi A6 (Фото)

Німецький автогігант вивів на дорожні випробування новий Audi A6 Allroad, про це свідчать шпигунські фотографії, які зовсім недавно з’явилися в Мережі.

Audi продовжує розширювати свою лінійку позашляховиків, але в компанії не забувають про тих клієнтів, які не є прихильниками серії Q. Для тих, хто має потребу у великому кліренсі не купуючи позашляховик, виробник пропонує моделі Allroad, які є ідеальною альтернативою. Випробувана і перевірена формула підвищеної міцності універсалу була доопрацьована для нового A6 Allroad, прем’єра якого відбудеться до кінця цього року.

Тестовий автомобіль захований під маскувальною плівкою і швидше за все, є серійним варіантом. Збільшений дорожній просвіт найбільш помітний при погляді на середньогабаритий універсал з боку, де товстіші пороги залишаються прихованими під камуфляжем.

Новинка отримає перероблені передній і задній бампери, а відмінності між звичайною A6 Avant і версією Allroad будуть зовсім незначними. Теж саме стосується і інтер’єру, де лише деякі дрібниці будуть нагадувати водієві про особливий статус Allroad.

Прем’єра Audi A6 Allroad може відбутися вже у вересні цього року на домашньому автосалоні у Франкфурті. Новинка приєднається до A4 Allroad, а також можливого A1 Allroad.

Джерело tarantas.news

Не пропустіть