Експерти назвали найбільш швидкі кросовери в світі

Попит на кросовери продовжує зростати в усьому світі, тому до даного класу автомобілів продовжують висувати все нові вимоги. Зовсім недавно автолюбителі стали звертати увагу і на швидкість, тому експерти назвали найшвидші моделі цього сегмента ринку.

Раніше покупці, вибираючи собі кросовер, вивчали його зовнішній вигляд, рівень комфорту салону, керованість і ціну, але тепер все частіше від таких авто вимагають і відмінні ходові характеристики. До них прийнято відносити швидкість і розгін. Експерти розповіли про два кросовери, які можна назвати найшвидшими у всьому світі.

Перший з них – це BMW X5 M. Дана модель була представлена рік тому на автосалоні в Вашингтоні. Ця поліпшена версія кросовера відрізняється від оригіналу більш агресивною зовнішністю, поліпшеною аеродинамікою корпусу і посиленою силовою установкою, здатною генерувати 550 кінських сил. З такими ходовими характеристиками ця модель здатна скласти конкуренцію навіть деяким «бюджетним» спорткарам.

Другий, відмічений експертами кросовер, – Jaguar F-Pace SVR. Його представили в 2014 році на автосалоні в Лос-Анджелесі, але на ринок модель потрапила роком пізніше. Автомобіль відрізняється від звичайної версії новим заднім бампером, зміненою решіткою радіатора, збільшеним розміром колісних арок і більш потужним двигуном, що дозволяє йому розганятися до «сотні» всього за 4,2 секунди.


Не пропустіть