Hyundai готує новий революційний дизайн для своїх моделей (Фото)

Компанія Hyundai оголосила про плани створення нового концепт-кара в якості продовження Le Fil Rouge. Південнокорейська марка відмінно підходить для Le Fil Rouge, представленого пару місяців назад на Женевському автосалоні. В кінці цього року буде представлений ще один концепт в новому стилі бренду.

Головний дизайнер Hyundai, Сан-Їп Лі, повторив плани компанії піти від нинішнього дизайну, який вже “приївся”. Він стверджує, що створення єдиного дизайну є неприйнятним для компанії з такою кількістю моделей, а тому все нові машини Hyundai будуть володіти власним стилем.

Далі він описав вищезгаданий Le Fil Rouge як «королеву» нового стилю стилю фірми, в той час як майбутня концепція буде служити «турою». Пояснюючи цю шахову аналогію, яка відображатиме новий напрямок стилізації, яке взяла марка, Санг-Лі сказав: «У вас є король, королева, тура, офіцер, всі вони різні, але вони стають командою, коли все разом. Це наша стратегія. Я називаю це новим поглядом Hyundai на стиль».

Свіжий погляд дизайнерів натхненний італійськими автомобілями 60-х і 70-х років і це вже можна побачити в Santa Fe, а також кросовери Nexo і Kona.


Не пропустіть