У Пекіні помітили новий Volkswagen Magotan

У Пекіні папараці помітили новий седан Volkswagen Magotan, який готується до виходу на ринку Піднебесної. Фотографії розмістили на сторінках місцевих новинних агентств, пише vistanews.ru.

Китайські фотошпигуни зуміли відобразити новий німецький седан Volkswagen Magotan на автотрасах Пекіна. Офіційна презентація новинки ще не відбулася і намічена на квітень поточного року в рамках Пекінського автосалону. Новинка є варіантом моделі Volkswagen Passat B8, призначеної для ринку Китаю. Дана модель виробляється на потужностях підприємства FAW-Volkswagen, розташованому в Китаї, мінімальна вартість новинки становитиме 199,8 тисячі юанів, найдорожча версія обійдеться покупцям в 299,8 тисячі юанів.

В підкапотному просторі автомобіля помістили силовий агрегат TSI з об’ємом два літри і продуктивністю 200 кінських сил, зокрема, в лінійці з’являться версії з об’ємом 1,4 і 1,8 літра, здатні виробити потужність в 131 і 161 к.с. Модель Magotan буде незначно відрізнятися від європейської версії, але силові якості новинки значно відрізняються від попередника, при цьому продажі обох моделей відбудуться на автомобільному ринку Китаю, що стане початком конкуренції серед чотирьохдверних седанів.


Не пропустіть