Ідеальний автомобіль для українських доріг

Американська автомобільна компанія Chevrolet на автосалоні в Нью-Йорку показала свій новий концептуальний пікап-позашляховик. Автомобіль отримав назву Chevy ZR2. Розрахований він в першу чергу на бездоріжжя, тому може стати справжньою знахідкою для автомобілістів з України, пише famozio.com

Новинка Chevrolet була розроблена на базі більш старої вантажівки Chevy Colorado Xtreme. Позашляховик має кілька цікавих технічних і дизайнерських особливостей, які, за словами творців, були введені спеціально, з метою орієнтувати продажу ZR2 (в разі виходу на ринок) на такі країни, як Австралія і Таїланд. Втім, оцінять його і в інших країнах, де з дорогами не все так добре, як хотілося б. Вперше ZR2 показали ще в Женеві, проте там було представлено ​​«європейський» зразок.

chevy-colorado-01-700x445

Для тихоокеанського регіону Chevy ZR2 отримав більш вишуканий дизайн і інше базове забарвлення кузова. Автомобіль був пофарбований в оранжево-чорні тони, дизайн став більш агресивним і пекучим. З’явилися додаткові пластикові елементи на кузові. На даху було встановлено багажник. Як і європейська модель Chevy ZR2, новинка використовує 18-дюймові шиповані всесезонні шини 275/65R18.

chevy-colorado-03

Двигун у новій модифікації все той же: 2.8-літровий duramax турбо-дизель на 181 к.с і 407 Нм крутного моменту. Машина має повний привід. Зчеплення автомобіля автоматичне, адаптоване під бездоріжжя.

Салон у Chevy ZR2 просторий і комфортабельний. У новій модифікації кермо розташований праворуч. Є сучасний інформаційно-розважальний комплекс з сенсорним екраном. Підтримується система MyLink. Інформаційний центр можна синхронізувати з будь-якими гаджетами і девайсами на базі операційних систем Android і iOS.

Музична система має 8 колонок, розташованих по всьому салону для створення якісного живого звучання. Система шумоізоляції салону фактично повністю глушить всі зовнішні звуки.

Багажник у Chevy ZR2 класичний для пікапа. Задній борт при необхідності може бути опущений. У багажнику за замовчуванням є запасне колесо.


Не пропустіть