Продемонстрували новий концептуальний кросовер під назвою Smart #5 (Фото)

Компанія Smart, якою тепер володіє китайська Geely Group, продовжує розширювати свої амбіції у сегменті кросоверів. Однією із найближчих новинок бренду в SUV-сегменті стане автомобіль з індексом #5. Цього тижня Smart навіть показав перший тизер цієї моделі. Взявши його і безліч шпигунських фотографій за основу, дизайнер CarsCoops показав як може виглядати новий кросовер Smart.

На рендері, викладеному штатним художником популярного заокеанського автомобільного видання, #5 показаний як компактний паркетник, екстер’єр якого виконаний в сучасній мові дизайну Smart.

Попереду машина має складні світлодіодні денні ходові вогні, оформлені у вигляді двох горизонтальних смуг. Основний акцент зроблено на мінімалістичній елегантності та коротких обвісах, а також колісних дисках, які своїм виглядом трохи розширюють арки.

Дверні ручки в Smart #5, судячи з рендеру, будуть встановлені приховані, задня стійка кузова виявиться виконана в так званому стилі, що витає, а на чорному даху розташуються рейлінги.

В основу «п’ятірки» ляже платформа Geely SEA, разом з якою Smart успадкує деякі елементи салону. На шпигунських фото інтер’єр машини має величезний мультимедійний дисплей, що повністю закриває передню панель з боку пасажира, а також класичним для «Смартів» рульовим колесом.

Яким силовим агрегатом хочуть комплектувати новинку, поки невідомо, але зрозуміло, що він буде електричним. Не виключено, що установка перегукуватиметься з «молодшим» Smart #3 у комплектації Pro+, задній електромотор якого видає 268 кінських сил, а запас ходу батареї дорівнює від 258 до 283 кінських сил за циклом WLTP.

Smart #5 має з’явитися наприкінці цього року. Автомобіль кине виклик цілому асортименту аналогічних за форматом машин, у тому числі моделям із ДВЗ: від Mini Countryman до BMW X1, Tesla Model Y та навіть Mercedes-Benz GLB.


Не пропустіть