Новий Volkswagen Polo GTI помітили під час тестів (Відео)

У Мережі з’явилося відео на якому зафіксовано Volkswagen Polo GTI 2018 модельного року під час тестового заїзду. Як можна побачити в ролику, Polo GTI збільшився, одержав подвійні вихлопні патрубки і збільшені колісні диски з легкосплавних матеріалів, пише autolandija.ru.

Актуальна версія автомобіля обладнана 192-сильним двигуном, тоді як оновлена ​​версія, швидше за все, отримає мотор більшої потужності. Фахівці пророкують для нового Polo GTI 2,0-літровий GTI.

Збільшення розмірів нового Polo, швидше за все, не вплине на масу машини і відповідно швидкісні і інші динамічні показники. Очевидно, що платформою для моделі послужила архітектура MQB. Очікується, що модель буде оснащуватися турбованим 3- і 4-циліндровими двигунами з механічною або роботизованою з двома зчепленнями коробками передач, в залежності від комплектації.

Також очікується поява ще однієї новинки від німецького виробника – першої в світі крос-версії Polo, яка, швидше за все, буде випущена трохи пізніше звичайної версії. Однак прогнозована вартість більше, ніж у хетчбека.


Не пропустіть