У Китаї створили власний електропікап Tesla Cybertruk (Фото)

На Пекінському автосалоні компанія Dongfeng представила електропікап, дизайн якого натхненний Tesla Cybertruck. Він побудований на платформі Dongfeng Skateboard EV і має потужність 1305 к.с., що перевершує навіть флагманську версію електропікапа від Ілона Маска, Tesla CyberBeast.

Автомобіль відрізняється від Cybertruck більш згладженими формами, а також матеріалом: робити кузовні панелі з нержавіючої сталі китайці не стали. Спереду розташована світлодіодна світлова панель, яка настроюється для показу різних зображень. Передбачено багажник, але порівняно невеликий.

Пікап має бічні підніжки з електроприводом та аеродинамічні ковпаки коліс. Задня частина нагадує Cybertruck присутністю тенту, що висувається з вантажного відсіку.

У салоні знаходяться кермо квадратної форми і широка приладова панель з дисплеями. Також встановлені незвичайні сидіння зі спинками із матеріалу, що нагадує вуглецеве волокно.

Невідомо, чи пікап Dongfeng піде у виробництво, проте компанія відома своїми незвичайними проектами, тому ймовірність його появи на дорогах Китаю досить висока.


Не пропустіть