Продемонстрували оновлений Mitsubishi ASX

Черговий рестайлінг став третім за рахунком для компактного японського кросовера, пише auto.mail.ru.

Японці вважали за краще опублікувати фотографії машини і розкрити подробиці поновлення прямо перед автосалоном. Так що ми заздалегідь знали, що оновлений ASX буде відрізнятися світлодіодними ходовими вогнями, іншою решіткою радіатора, новим бампером ззаду (передній залишився колишнім), а також хромованими накладками на кришці багажника і передку.

У салоні з нового – накладка на центральному тунелі, а також сучасна мультимедіасистема. Але де рукоятка коробки передач?! Вкрали або так задумано? Як запевняють стендисти, на товарних машинах цей елемент інтер’єру, звичайно, буде, але на час виставки рукоятки, щоб публіка не відкручувати їх на сувеніри, вирішили зняти. Причому абсолютно на всіх машинах.

З точки зору техніки нічого не змінилося. В Америці модернізована версія кросовера (там вона представлена ​​як Outlander Sport) як і раніше оснащується бензиновими моторами 2.0 (148 к.с.) і 2.4 (168 к.с.), а європейська гамма складається з бензинового 1.6 (117 к.с. ) і двох турбодизелів об’ємом 1,6 (114 к.с.) і 2,2 (150 к.с.) літра.


Не пропустіть