Mercedes-Benz представив оновлений кросовер Mercedes-Benz GLC

Німецький автовиробник провів презентацію оновленого кросовера GLC, публічна прем’єра якого відбудеться на автосалоні в Женеві.

Своєю зовнішністю модель стала більше схожою на «старшого брата» Mercedes-Benz GLE. Крім того, автомобіль отримав нові фари і ліхтарі, перероблені бампера. Інтер’єр отримав перероблені центральну консоль і передню панель, а також нове мультифункціональне кермо з сенсорними панелями, «віртуальний» тренер, система Energizing для підвищення комфорту водія і інше оснащення. В очі відразу кидається і нова мультимедійна система MBUX останньої версії.

У моторну гамму на старті продажів увійдуть 258-сильний бензиновий турбомотор з гібридною складовою у версії GLC 300, 194-сильний дизель у варіанті GLC 220d і 245-сильний у модифікації GLC 300d. Всі комплектації отримали 9-ступінчасту автоматичну трансмісію і повний привід.

Кросовер після рестайлінгу можна укомплектувати адаптивною підвіскою, спортивним режимом управління і системою вибору з 5 режимів роботи електроніки: Comfort, Eco, Sport, Sport + і Individual, а при замовленні позашляхового пакету доступні режими Off-Road і Off-Road +. Для моделі також доступні сучасні системи активної безпеки.

Продажі оновленого Mercedes-Benz GLC почнуться вже в цьому році. Пізніше модель доповнять іншими силовими установками.


Не пропустіть