Представлений комфортний автобудинок на базі Mercedes Sprinter (Фото)

Trakka Jabiru Sprinter Camper Van – це туристичний автомобіль, зібраний на базі німецького фургона Mercedes-Benz Sprinter. Австралійська новинка отримала стартову ціну в 125 600 доларів.

Треба сказати, що Mercedes-Benz Sprinter є одним з найбільш універсальних фургонів. Вже було досить багато різних проектів реалізації туристичних автомобілів, які побудовані саме на базі цього автомобіля.

Trakka, австралійський виробник автобудинків і позашляховиків підвищеної прохідності, представив власну версію автофургона Sprinter третього покоління. Названий як Jabiru, він має джерело енергії для зарядки від сонячної батареї, спальні місця і дуже витончений поворотний холодильник. У довжину автодім займає 7 метрів.

Крім спальні, в автофургоні Jabiru також є ванна кімната з електричним висувним туалетом. Вода в туалет і ванну подається з 140-літрового резервуара з прісною водою і зливається в 80-літровий резервуар.

На кухні є склокерамічна варильна панель, мікрохвильова піч, раковина з нержавіючої сталі і багато місця для зберігання. Плита, обігрівач кабіни і водонагрівальний котел працюють на дизельному паливі, що надходить із того ж бака, з якого паливо бере і 188-сильний турбодизель V6.

Jabiru 2S Sprinter Camper Van має стартову ціну в 125 600 доларів, в той час як повнопривідна версія може бути придбана за додаткові 14 000 доларів.


Не пропустіть