Швейцарська маршрутка для українських доріг (Фото)

Маршрутка зі Швейцарії була поставлена в Україну в ролі шкільного автобуса. Вона побудована кузовним ательє Саггоѕегіе Lauber SA з містечка Пранжен, біля берегів мальовничого Женевського озера.

За основу машини було взято фургон Fiat Ducato минулого покоління. У кузові прорізали широкі вікна, в салоні встановили комфортабельні крісла з триточковими ременями безпеки.

Загалом в основному салоні 20 посадкових місць. Крісла спеціально для дітей, більш вузькі і з меншим кроком сидінь. У підсумку справа по борту вдалося поставити по три крісла в ряд, а на двох задніх рядах може розміститися по 5 дітей. Є можливість додаткового встановлення дитячих крісел – для найменших.

Посадку-висадку полегшує висувна підніжка, яку можна помітити під широкими зсувними дверима збоку. Маршрутка для школярів оснащена також кондиціонером IceClime, встановленим на даху в задній частині.

Цікаво, що на задніх дверях красується знак обмеження максимальної швидкості «100». Це для тамтешніх доріг. Нагадаємо, що в Україні шкільні автобуси мають обмеження швидкості в 70 км/год.

Джерело autocentre.ua

Не пропустіть