Nissan оновив кросовер Nissan Kicks (Фото)

Для ринку Південно-Східної Азії випустили оновлення. Тепер Nissan Kicks може похвалитися повним приводом.

Днями в Мережі з’явилися знімки новинки, яку помітили на автовозі в Таїланді. Як повідомляють місцеві ЗМІ, оновлену модель планувалося представити ще в середині березня, але коронавірус вніс корективи в плани і презентацію довелося перенести. Однак це не заважає автовиробникові розвозити машини по дилерським центрам.

Очікується, що новинка отримає анонсовану раніше технологію e-Power. Крім того, новий Nissan Kicks зможе похвалитися і гібридною версією – силову установку запозичать у Nissan Note. Там вона представлена ​​зв’язкою 1,2-літрового мотора на 79 к.с. і електричного агрегату з віддачею в 109 к.с. Також на задній осі можуть розмістити 5-сильний електромотор, що дозволить зробити з кросовера повнопривідну модель.

Зате по знімках прекрасно видно зміни в зовнішності. Так, автомобіль отримав нову фірмову решітку радіатора, яка робить компактний кросовер візуально крупніше. Фари стали світлодіодним і вужчими.

Очікується, що після Таїланду такі машини з’являться і на рідному для марки японському ринку. Кросовери Kicks на агрегатній базі V-platporm представлені також в Латинській Америці, на Близькому Сході і в Китаї. У Піднебесній, до речі, в листопаді 2019-го автомобіль вже отримав оновлення – але в цьому випадку мова йшла зовсім про інший дизайн.


Не пропустіть