Ексклюзивний Rolls-Royce покинули гнити на вулиці (Фото)

У мережі показали рідкісний Rolls-Royce, який був покинутий посеред вулиць кілька років тому.

У мережі зачастили з’являтися історії з просто покинутими авто. Їх часто знаходять в покинутих гаражах, сараях та навіть теплицях. І якщо вас дивує те, як можна просто залишити свою машину і забути про неї, то краще присядьте, адже далеко не рідко кинутими виявляються саме дорогі і раритетні авто.

Так, ви не помилилися, в мережі велика кількість історій про те, як в гаражах був знайдений той чи інший автомобіль, який сьогодні на навіть вторинному ринку буде коштувати сотні тисяч доларів. Дійсно, подив таким історіям немає межі, і в мережі з’явилася чергова така. Героєм цієї історії став рідкісний автомобіль, який оцінюється в більш ніж пів мільйона доларів.

Фото ексклюзивного Rolls-Royce було зроблено в Нігерії. Це унікальний Rolls-Royce кабріолет, який просто стоїть на вулиці одного з міст і гниє. На фото очевидні ознаки того, що цей автомобіль нікому не потрібен, адже на ньому товстий шар пилу, колеса спущені, а деяких деталей автомобіля на ньому вже не знайти. У мережі провели ціле розслідування, щоб дізнатися чому один із найдорожчих автомобілів виявився нікому не потрібним і вдалося дещо з’ясувати.

З’ясувалося, що фотографія цього Rolls-Royce Phantom Drophead Coupe була зроблена на вулиці міста Лагос і більш того, знімку вже кілька років. Нікому не потрібний автомобіль виявили ще в 2018 році, і вже тоді він стояв там досить довгий час. У мережі навіть спробували з’ясувати, кому належить цей автомобіль. За деякими даними, власник ексклюзивного Rolls-Royce Phantom Drophead Coupe живий і здоровий, але він збанкрутував. Він збирався продати цей автомобіль, але з якихось причин він не зробив цього досі. Само собою, цей автомобіль так і привертає увагу шахраїв. Після того, як хтось цікавиться покупкою автомобіля, з ними пов’язується несправжній власник і пропонує символічну ціну за нього.


Не пропустіть