Haval показав брутальний позашляховик з дизайном, як у нового G-Class (Фото)

Компанія Haval опублікувала тизери нового позашляховика.

Китайська компанія Haval представила офіційні зображення нового брутального позашляховика в стилі нового G-Class. Технічні характеристики моделі поки не повідомляються, проте затемненні знімки супроводжувалися написом, який можна перекласти як «я не H5». Автовиробник поки не розсекретив точну назву новинки.

Китайські ЗМІ припускали, що новий позашляховик Haval отримає назву H5 і буде наступником Great Wall Hover зразка 2005 року, проте тепер зрозуміло, що ім’я буде інше, але належати модель буде до H-лінійки. На даний момент відомо, що внутрішньозаводське ім’я проекту B06.

Зовнішність новинки розсекречена практично повністю, і ЗМІ вже помітили схожість з новим G-Клас. Китайський позашляховик отримав аналогічний малюнок передньої оптики, а також решітку радіатора в стилі актуальних G 500/G 550, а дзеркала явно натхненні німецьким позашляховиком минулого генерації.

Однак же, вид збоку і ззаду чітко дає зрозуміти, що новий Haval напевно буде менше G-Класу, а раніше опубліковані шпигунські знімки демонструють солідний дорожній просвіт моделі. Повідомлення «я не H5» може натякати на те, що автовиробник вирішив відмовитися від рамної архітектури.

Китайські журналісти вважають, що основу Haval B06 ляже новітня платформа з поперечним розташуванням двигуна і переднім приводом. У моторній гамі напевно будуть присутні турбовані двигуни об’ємом 1,5 і 2,0 літра, які будуть поєднуватися з безальтернативним преселективним «роботом».

Інтер’єр автомобіля був розсекречений майже повністю. У салоні позашляховика з’явиться двох’ярусна віртуальна панель приладів, а також вельми цікавий мультимедійний комплекс з заокругленим дисплеєм.

Тизерні зображення натякають на те, що прем’єра моделі відбудеться вже найближчим часом. Фахівці вважають, що брутальний позашляховик буде представлений вже влітку, а продажу на китайському ринку стартують восени.


Не пропустіть