Китайський Great Wall показав позашляховик в стилі «Гелендваген» (Фото)

Китайський автоконцерн Great Wall Motors готується представити свій перший автомобіль від нового суббренда Tank. Ним буде концепт Cybertank, який є серйозно модернізованим позашляховиком Wey Tank 300. Дану модель, як і суббренд Tank, представлять вже в понеділок 19 квітня. Відбудеться це в рамках Шанхайського автосалону.

Зовнішність новинки не є секретом, зображення були опубліковані в китайських ЗМІ, автомобіль виконаний в стилі німецького позашляховика «Мерседес Гелендваген». Cybertank отримав Y-образні ходові вогні, значний бампер, вузьку головну оптику, на радіаторній решітці додаткова світлодіодна смуга, також світлодіодні плашки є над лобовим склом. На капоті присутній повітрозабірник, з боків великі колісні арки, ззаду над дверима багажника встановлений спойлер.

Салон теж чимось схожий на «мерседесовский», особливо в найдорожчій версії моделі. Позашляховик запропонують з дволітровим турбодвигуном потужністю 227 кінських сил, який працює з восьмиступінчастою автоматичною коробкою передач. Передбачається, що в лінійку двигунів увійде і гібридна установка. Коли стартують продажі новинки і її вартість поки не відомо.