Опублікували першу фотографію конкурента Hyundai Solaris від Toyota (Фото)

В Індії почалося виробництво нового бюджетного седана Toyota, за фактом, перелицьованого Suzuki Ciaz, який став п’ятою моделлю співпраці компаній Suzuki і Toyota.

Якість і інформативність показаного знімка досить низька, проте навіть за нею можна зрозуміти, що попереду новий седан Toyota повністю повторить «донора». Виняток становлять лише хромовані смужки, які зробили нижню радіаторну решітку трохи яскравіше, а також помітніше.

Підкапотний простір новий седан Toyota теж буде схожий на свій прообраз від бренду Suzuki. Автомобілю подарують 105-сильну бензинову «четвірку» робочим об’ємом 1,5 літра, яка працює разом з компактним стартер-генератором, рекуперіруэ енергію при гальмуванні. Гамма трансмісій буде представлена 5-ступінчастою МКПП, а також 4-швидкісний «автомат».

Виробляти новинку Toyota, схоже, будуть тільки в дорогих варіантах: в цьому сенсі компанія Toyota повинна піти за хетчбеком Glanza, а також кросовером Urban Cruiser. Прем’єра нової «четирьохдверки» Toyota очікується вже в 2021 році. Спочатку седан з’явиться на авторинку Індії, де стане суперником донорського Suzuki Ciaz і Hyundai Verna, а потім, можливо, його привезуть в Африку, а також інші країни Південно-Східної Азії.


Не пропустіть