Hyundai показав великий кросовер Seven із джойстиком замість керма

Компанія Hyundai продемонструвала на автосалоні в Лос-Анджелесі електричний кросовер під назвою Seven. Концептуальна модель є провісником серійного Ioniq 7, який покажуть не раніше 2023-2024 років.

Дизайн просторого кросовера нагадує мінівен Staria. Машина отримала світлодіодну оптику з «піксельним» візерунком, прямокутні колісні арки, а також колеса із заслінками, що опускаються, які можна відкрити для охолодження гальм.

З правого боку автомобіля встановлені двоє дверей без центральної стійки, а ліворуч тільки одні — двері водія. Замість задніх сидінь в авто встановлена комфортний диван. При цьому передні сидіння можна повернути проти ходу. В обробці салону використані бамбук та ковролін. Також машина отримала холодильник та великий OLED-дисплей, розміщений на стелі.

Замість керма Seven обладнали спеціальним джойстиком. Він може автоматично складатися в крісло водія при активації безпілотної системи управління. Також машину обладнали системою очищення повітря та спеціальною функцією ультрафіолетового знезараження.

Технічні характеристики кросовера поки що тримаються в секреті. Відомо тільки те, що автомобіль побудували на платформі E-GMP. Як передбачає Motor1, новинка зможе проїхати на одному заряді близько 480 км. Зарядження батареї з 10% до 80% займе лише 10 хвилин.

Джерело Автоньюс

Не пропустіть