Huawei представив перший кросовер під брендом AITO

Компанії Huawei та Seres організували прем’єрний показ загального проекту – кросовера з електричною силовою установкою. Раніше виробники анонсували його вихід.

Кросовер Aito M5 став дебютною моделлю, яка розроблялася за підтримки Huawei. Автори проекту стверджують, що коефіцієнт опору нового електромобіля сягає 0.32 Cd. Цікаво, що цей показник виявився нижчим, ніж у німецької моделі Porsche Macan.

Творці моделі подбали про інтелектуальний салон Huawei та ОС Harmony OS. В інтер’єрі панує сучасний дизайн: мультимедійний дисплей на 15.6 дюймів, сидіння з обробкою шкірою Nappa. Також встановлено проекційний дисплей.

Автолюбителі зможуть вибрати один із п’яти відтінків кузова. Це зелений, сірий, білий, чорний та блакитний. У списку доступних налаштувань кросовера вказуються висувні дверні ручки.

Від сторонніх шумів салон захищають двошарове скло, що позитивно позначається на звучанні стереосистеми. Є і безконтактна зарядка для телефонів потужністю 44 Вт. Зазначимо, що Aito M5 – це гібридна модель, вона укомплектована ДВЗ на півтора літри з віддачею на 125 к.с. та двома електромоторами. За один раз модель може проїхати 1195 км шляху.

 

Джерело Carsweek

Не пропустіть