VW опублікувала тизери особливо швидкого автомобіля (Фото)

Автовиробник із Німеччини, Volkswagen, поділився тизерами нового автомобіля. Його представляють як особливо швидкий транспорт у лінійці марки.

Компанія Volkswagen готується представити для своїх шанувальників новий автомобіль, який зможе здивувати динамічними параметрами. У показаному недавно тизері фігурує термін NFT, який розшифровується як “особливо швидкий автомобіль”. Офіційна презентація моделі відбудеться наступного місяця.

Багато питань викликав новий тизер марки Volkswagen. На ньому показано транспортний засіб, який за силуетом нагадує звичайний Golf. Проте машина захована у тіні, тому розглянути певні деталі неможливо. Щоб привернути ще більше уваги, виробник доповнив тизер цікавим написом – Ми запускаємо NFT у лютому 2022 року.

Зауважимо, що популярність сегмента NFT різко збільшилася минулого року. Немає точних відомостей, чи виробник показуватиме нову модель, чи це чергова модифікація Golf. Багато компаній вже використовували термін NFT, коли показували власні проекти – Lamborghini, Nissan. Залишається думати, що Volkswagen зробить ще кілька заяв до офіційної прем’єри. Проте експерти схиляються до того, що новинка буде окремою версією Golf.


Не пропустіть