Глава Lamborghini розсекретив плани компанії (Фото)

Італійська компанія Lamborghini розширює модельний ряд автомобілів. Моделі, що існують в актуальній лінійці, стануть гібридами, розповіли в штаб-квартирі виробника.

Компанія Lamborghini має намір встановлювати в машини бензинові двигуни до кінця поточного року. Починаючи з наступного, виробник змінює свою стратегію, тому що належить випустити на ринок суперкари з гібридними силовими агрегатами. Їх почнуть розміщувати в моторних відсіках суперкарів Нuracan та Aventador, те ж саме відноситься до кросовера Urus. Актуальні бензинові двигуни доповнять гібридним компонентом, розповів голова бренду Стефан Вінкельман.

Нинішнього року очікується поява одразу чотирьох нових автомобілів. Першим стане модернізований представник SUV-сегменту. Покупцям запропонують дві версії цієї моделі. Далі почнуть збирати оновлені модифікації суперкара Нurakan. Йдеться про появу позашляхової версії машини, яка отримає найменування Sterrato. Автомобіль буде затребуваний через його ексклюзивність, концепт-кар представили у 2019 році.

У поточному році також відбудеться прем’єра версії Huracan STO, що є спрощеним варіантом стандартного спорткара. Машина отримає мінімальний аеродинамічний обвіс. У 2023 році шанувальники бренду зможуть ознайомитись із ще однією новою моделлю, яка змінить актуальний Aventador. Суперкар отримає гібридний силовий агрегат, його основою буде бензиновий ДВЗ.


Не пропустіть