Audi вивів на тестування оновлений флагманський кросовер Q7 (Фото)

Після кількох місяців випробувань розробка нової генерації Audi Q7 перейшла на новий етап. Спочатку тести проводилися в суворих полярних умовах, а тепер налаштування перевіряють на німецькому автобані, зокрема на трасі Нюрбургринг. Інженери тестують можливості цього великого SUV в складних умовах, щоб переконатися в його готовності до ринку.

Хоча зовнішній вигляд Audi Q7 поки що не зазнав значних змін і автомобіль оснащений тимчасовими задніми ліхтарями, нові шпигунські знімки показують, що модель отримала більш традиційні дверні ручки. Найцікавіше, що можна вперше побачити інтер’єр автомобіля. Нове багатофункціональне кермо має сучасний спортивний дизайн з сенсорними кнопками, а панель приладів включатиме три цифрові екрани.

Навіть через захисний пластик видно, що панель приладів і сенсорна частина мультимедійної системи об’єднані в один блок, схожий на той, що представлений у новому Q6 e-tron. Основний екран доповнений ще одним дисплеєм для переднього пасажира. Новий інтер’єр також має повністю оновлені важелі переключення покажчиків повороту.

Новий Audi Q7, дебют якого заплановано на 2026 рік, стане однією з головних новинок марки. Модель буде доступна з п’ятьма або сімома сидіннями та різними варіантами двигунів, включаючи дизельні та гібридні, що підзаряджаються від мережі з запасом ходу на електротязі до 100 кілометрів. Базова комплектація включатиме систему повного приводу quattro та восьмиступінчасту автоматичну коробку передач S tronic.