Люди знайшли спосіб, аби влада помітила ями на дорогах

Українці в оригінальний спосіб привертають увагу до стану автодоріг. У ями на центральній дорозі жителі Ворохти висадили ялинки, пише Експрес. Для деревець на ворохтянському відтинку державної дороги Р-24 Татарів — Кам’янець-Подільський знайшлося аж 50 ям!

За словами голови ГО “Екологічна Ворохта” Петра Кермощука, влада обіцяє відремонтувати цю дорогу вже 11 років. Два роки тому щось розпочали робити. На першому кілометрі зробили первинне покриття – оце й усе. До цього часу воно вже зруйнувалося. Мешканці Ворохти, аби не втрачати туристів, самотужки латали ями. Та зробити нормальну дорогу вони не в змозі.

“У нас туристичне селище, – бідкається Кермощук. – А люди не хочуть їхати до нас на відпочинок такими шляхами. Тому й вирішили посадити дерева. Нехай керівники області, чиновники бачать, що громада обурена. Ціле селище приїде до облради, ОДА і заблокуємо їх роботу. Зараз напишемо звернення до Президента, Кабміну, “Укравтодору”, хай пояснять, що буде далі з дорогою. Одинадцять років брехні нам вже стоїть у горлі”.

За словами протестувальників, деревам шкоди не завдадуть. Після страйку їх планують пересадити на площу поблизу Будинку культури.


Не пропустіть