На трасах створять додаткові поліцейські станції

На рівні обласних підрозділів розглянуть можливість створення і функціонування тимчасових поліцейських станцій у цілодобовому режимі в період курортного сезону. Про це заступник голови Національної поліції України Олександр Фацевич повідомив сьогодні, 14 червня, під час селекторної наради під головуванням першого заступника міністра внутрішніх справ України Сергія Ярового, про це повідомила прес-служба МВС, пише zrada.today.

“Перший заступник глави МВС Сергій Яровий зазначив важливість посилення заходів безпеки на дорогах на час курортного сезону, коли дуже велика кількість людей буде виїжджати до місць відпочинку”, – йдеться в повідомленні.

Варто відзначити, що вже на початку курортного сезону ситуація з ДТП на трасах і дорогах серйозно загострилася.

“Сім’ї гинуть на дорогах. Нам необхідно організувати чітку взаємодію між усіма правоохоронними службами для зведення рівня небезпеки до нуля. Тому включайте всі важелі, які є, для того, щоб змінити цю жахливу ситуацію”, – підкреслив Олександр Фацевич.

За словами заступника голови Національної поліції Олександра Фацевича, з 12 червня на трасі Київ – Чоп, Одеса – Херсон, Київ – Харків, Київ – Зборів почали патрулювання наряди патрульної поліції. Вони діють з метою профілактики правопорушень, які можуть призвести до ускладнення ситуації з безпекою дорожнього руху.

Нагадаємо, що у Львівській області на трасі Київ – Чоп автомобіль Opel Vectra виїхав на зустрічну смугу і врізався в мікроавтобус Mercedes-Benz Sprinter.


Не пропустіть