Toyota запускає прощальну серію культового позашляховика (Фото)

На цьому закінчується недовга історія прекрасного рамного ретро-позашляховика. Його виробництво буде припинено.

Почалося з того, що в 2014 році Toyota перестала імпортувати FJ Cruiser в Штати. І вже тоді багато людей напружилися. Тоді пігулку підсолодили спеціальною прощальною версією позашляховика. Історія повторюється. З’явилася ще одна прощальна версія FJ-Cruiser. І вона призначена виключно для японського ринку.

Відрізняти цю машину від всіх інших FJ буде колір кузова. Те, що показано на фотографіях, називають «бежевим». Обіцяють, що фрагменти такого ж кольору прикрасять оббивку сидінь і центральну консоль.

Для пожвавлення картини, на кузові додано кілька контрастно-чорних деталей. Такі як дверні ручки, ексклюзивні підніжки і такі ж ексклюзивні легкосплавні колісні диски діаметром в 20 дюймів. Toyota вважає, що саме такі деталі додадуть FJ-Cruiser трохи молодості.

Під капотом тут, як і раніше, добре знайомий чотирьохлітровий бензиновий V6, який працює в парі з п’ятиступінчастою автоматичною коробкою передач. Повний привід тут класичний. Підключається з двоступеневоюї роздавальною коробкою.

Не зрозуміло, скільки всього таких прощальних машин побудує Toyota, вона готова продавати їх по 200 штук щомісяця. Можливо, доти, доки буде зберігатися попит. Тож прощання може серйозно затягнутися. Аж до появи наступника.

Джерело autonews.ua

Не пропустіть