Volkswagen може припинити випуск легендарної моделі

Німецький автоконцерн не робитиме нове покоління легендарного «Жука», замість цього виробник може зовсім відмовитися від випуску моделі.

Концерн Volkswagen підтвердив інформацію, що поточне покоління легендарного Beetle стане останнім. Зокрема, про це в бесіді з видання Autocar заявив представник марки, відповідальний за технічний розвиток, Франк Уелш. За його словами, для даної моделі «цілком достатньо двох або трьох поколінь».

Таким чином, поточна версія «Жука» стане останньою, після чого концерн може зовсім припинити випуск моделі на тлі низького попиту, відзначає видання.

Раніше повідомлялося, що нове покоління Volkswagen Beetle може отримати електричну модифікацію. Втім, остаточне рішення ще не прийнято, але якщо нове покоління «Жука» все ж з’явиться, то воно точно буде електричним, говорив керівник концерну Volkswagen Герберт Дисс.

Нагадаємо, що поточна модель Beetle є сучасним втіленням легендарного фольксвагеновского «Жука», що випускався з 1938 по 2003 роки. Перше покоління ретрохетчбека дебютувало в 1998 році, друге – в 2011-му.


Не пропустіть