Експерти назвали найдорожчі позашляховики в світі

Експерти в автомобільній галузі назвали найдорожчі позашляховики всіх часів. Всього в топ потрапили 13 моделей. Перелік закриває автомобіль Bentley Bentayga, мінімальна вартість якого становить 195 тисяч доларів.

На другій позиції з кінця знаходиться класичний позашляховик Mercedes-Benz AMG G65 з вартістю 217 тисяч доларів. Далі йде Bowler EXR-S, який оцінений в 225 тисяч доларів.

Десятку лідерів відкриває Rhino GX з цінником від 229 тисяч доларів. Автомобіль має розкішний салон і агресивний зовнішній вигляд. На 9 місці знаходиться лімітований Holland & Holland Range Rover зі шкіряним оздобленням і дерев’яними вставками. Таких автомобілів існує тільки 30 одиниць, вартість становить 244 тисячі доларів США.

На восьмому місці знаходиться Range Rover SV Coupe за 296 тисяч доларів. Цей позашляховик був випущений лімітованим тиражем 999 одиниць. За 230 тисяч доларів можна купити розкішний Lexani Motor Cars Cadillac Escalade.

Rolls-Royce Cullinan пропонується за 325 тисяч доларів. В кількості 99 штук випущений люксовий Mercedes-Maybach G650 Landaulet, за який доведеться заплатити 527,4 тисячі доларів. Якщо говорити про Mercedes-Benz G63 AMG 6×6, то він реалізується за 544,4 тисячі доларів.

Почесне третє місце займає Karlmann King, який отримав ексклюзивний дизайн і багате оснащення салону. Його вартість сягає 2 мільйонів доларів.

На другому місці знаходиться Dartz Prombron Black Russian, що має надміцні скла і захист днища. Цінник автомобіля становить кілька мільйонів доларів.

Очолив топ Bentley Dominator, випущений в кількості шести штук. У 90-х роках транспортний засіб було продано султану Брунею, тим самим вдалося запобігти британського банкрутства виробника.


Не пропустіть