Volkswagen Transporter перетворили в розкішний мікроавтобус (Фото)

В Європі великою популярністю користуються кемпери Volkswagen California. Їх там не тільки використовують за прямим призначенням, але нерідко перетворюють в стильні іграшки з шикарними колісними дисками і пневмопідвіскою. Так сталося і з цим екземпляром, який доопрацювало для себе ательє Hinckley Camper WRX.

Роботи почалися ще в кінці 2016 року із переробки фургона в мікроавтобус з дахом, що піднімається. Кузов і всі навісні деталі були пофарбовані в приголомшливий глибокий темно-коричневий колір.

Мікроавтобусу додали стильний обвіс з масивними бамперами. Задній обвіс виглядає приголомшливо з 4-ма патрубками вихлопної системи. Передні і задні фари замінили на тюнінгові на основі LED технології. Все це створює досить незвичайний образ масивного автомобіля, на якому неодмінно хочеться покататися.

Необхідного рівня кузова по відношенню до землі досягли установкою пневмопідвіски. Ну а без красивих колісних дисків взагалі нікуди: Volkswagen отримав колеса Rotiform HUR, для установки яких довелося розширити колісні арки.


Не пропустіть